Alumnes pel món...Museus

            En aquesta secció aniré posant les vostres visites a Museus que feu amb la vostra família, amb una xicoteta resenya i fotos. Gràcies i animeu-vos a seguir enviant !
                                                                
                                                            CURS 2013-14
           El proper cap de setmana (18 de maig) es celebra el Dia dels Museus. Fes clic a la imatge i tindrás tota la informació (que ens envia Isabel, la mare de Sofía Tasa, grans amants dels museus)


clic
                                        ................................................................................

               Una nova visita de les amigues: Lucía, Malena, Alicia i Sofia. Ens envia la crónica Isabel,la mare de Sofía Tasa. Moltes gràcies pel reportatge !!!:


"Tal i com et vaig comentar, el mes passat (més concretament, el 14-2) vaig acompanyar a Lucía, Malena, Alicia i Sofia a veure l´exposició de joguets que hi havia a la Casa Bardín (seu del Instituto de Cultura Juan Gil-Albert).Per a les xiquetes va ser molt divertit i varem completar la vesprada anant en tramvia, visitant l´edifici de Correus i la Plaça de Gabriel Miró amb eixos arbres tant fantàstics i, per acabar, la nova decoració del carrer San Francesc.
Les xiquetes vam poder veure com jugaven els petits de abans, amb nines de cartó, cotxes de llanda, ... 
Una curiositat és que en l´exposició del joguets van trobar una nina que había fet el iaio de Jordi, el nostre compnay. És la nina que es diu MARICELA i el autor era SANTIAGO MOLINA, de Onil.
En Correus varem comprar sellegs per a que les xiquetes m´enviearen una carta contant com ho havien passat. Encara no m´ha arribat!!!"
................................................................................................................................................
             Les tres amigues Lucía, Sofía i Alicia han estat de Museus. Ens envien aquesta presentació i ara elles escriuran "el peu " de les fotos i a classe faran l'exposició:

Isabel, la mare se Sofia, ens compta:
 "En el mes de Setembre Lucía, Alicia i Sofía, alumnes de 5t A, van visitar el Castell de Santa Bárbara.Van pujar per l'ascensor que hi ha excavat en la muntanya, el Monte Benacantil.

(Per cert, que gràcies a què envíe estes línies he sabut que s'anomena Santa Bárbara en honor a què l'any 1248 el dia d'eixa festivitat (4 de desembre) el rei Alfons X El Savi va prendre el castell que estava en poder dels àrabs).

Una vegada dalt van visitar el MUSA (Museu de la ciutat d'Alacant, on van vorer un audiovisual molt interesant) , l'exposició dels CLICKS, el Tresor de Villena i Elements de Tortura i Mort. Ho van passar molt bé, encara que en la sala dels instruments de tortura les explicacions de cada aparater els donava un poc de "repelús".
Esperem poder tonar prompte!!!."
          
                                       .......................................................................................
                                                              CURS 2012-13

           -Jo també vaig estar al "Museo Sorolla de Madrid" pel mes de juny i vos porte algunes fotos dels seus quadres i video de la font que hi ha al jardí. Aquest Museu és la casa de Sorolla a Madrid i la veritat és que t'imagines al mateig pintor i la seua família per allí:

       
            -Sofia Tasa de 4rt A ha visitat el Museu Sorolla de Madrid, ha participat en un taller amb altres xiquets i ha eixit a la tele !. Diu Sofia que el més important és que ho ha passat molt bé, mireu aquestes fotos (el video el veurem a classe):
                                                             (presentació flash)

 


          
-Maria i Cristina Sanz de 6é i 5é A ens envien aquestes fotos del Museu Reina Sofia de Madrid: han vist el Guernica i els ha agradat molt, diuen que és "moooolt  gran".
-Les companyes de 4rt A: Sara, Elena i Anna han anat al MUBAG per a veure l'exposició: "Clotilde de Sorolla".
Podeu veure la crònica d'aquesta visita ací (clic)
I també en les fotos: (presentació flash)-Dinopétrea: Exposició de fòssils de dinosaures a Alacant.
Ací teniu les fotos que ens envia Anna de 4rt A que ha anat amb les seues amigues i el seu germà, segur que ho vareu passar molt bé!: (presentació flash)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada